Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Бебешка плюшена играчка Хипопотам BabyOno | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Бебешка плюшена играчка Хипопотам BabyOno

Продукт №: BT01699

Бейби Уно Плюшена играчка за бебе Хипопотам

21.90лв.

ID Номер Разновидност Тегло Цена Количество
BT01699AA

Бебешка плюшена играчка Хипопотам BabyOno Розов

Бебешка плюшена играчка Хипопотам BabyOno Розов Бебешка плюшена играчка Хипопотам BabyOno Розов
0.1 кг. 21.90 лв.
BT01699AC

Бебешка плюшена играчка Хипопотам BabyOno Син

Бебешка плюшена играчка Хипопотам BabyOno Син Бебешка плюшена играчка Хипопотам BabyOno Син
0.1 кг. 21.90 лв.

Бебешка плюшена играчка Хипопотам BabyOno - тази изключително мекичка и сладичка плюшена играчка хипопотам на полската марка BabyOno предизвиква интерес у детето, за да фокусира вниманието си. Плюшеният Хипопотам BabyOno насърчава детето да се забавлява.

  • Предизвиква интерес у детето, за да фокусира вниманието си
  • Насърчава детето да се забавлява
  • Успокоява и помага на бебето да заспи
  • Размери: 26 см
  • Препоръчителна възраст: 0+

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За BabyOno Вижте всички 126 продукта

От 1990 г. насам BabyOno подпомага родителите в процеса на отглеждане на техните деца, като им предоставя продукти, които са необходими за растежа и развитието на децата. BabyOno включи родители в процеса на изработката на своите продукти, като резултата от тяхната разработка са продукти, които напълно отговарят на нуждите на съвременните родители.

Приоритет на BabyOno е създаването на продукти, които са безопасни за употреба и проектирани в съответствие с обвързващите директиви и стандарти на Европейския съюз. Играчките BabyOno са преминали редица тестове и изследвания преди да стигнат до детските ръчички. 

За да осигурят високо ниво на качество на продуктите си, BabyOno следи под строг контрол производствения процес на всеки еди негов етап. Именно това е и причината продуктите BabyOno да са предпочитани и желани от хиляди родители по желия свят.

За Играчки за количка Вижте всички 32 продукта

Весели и занимателни играчките за количка са меки и удобни за стискане и мачкане от Вашето дете.Те са  с удобна закачалка или щипка , които позволяват лесно да бъдат закрепени за количката. Развитието на усета за докосване е стимулирано от разнообразните плюшени, тъкани и твърди повърхности, които интригуват бебето. Oсигурете забавна и приятна разходка за детето си  с играчките от Babytown.bg.

Ако Бебешка плюшена играчка Хипопотам BabyOno който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от BabyOno или Играчки за количка. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.