Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Бебешка плюшена играчка BabyOno | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Бебешка плюшена играчка BabyOno

Продукт №: BT01697

Бейби Уно Плюшена играчка за бебе

23.90лв.

ID Номер Разновидност Тегло Цена Количество
BT01697AA

Бебешка плюшена играчка BabyOno Сърце

Бебешка плюшена играчка BabyOno Сърце Бебешка плюшена играчка BabyOno Сърце
0.2 кг. 23.90 лв.
BT01697AC

Бебешка плюшена играчка BabyOno Луна

Бебешка плюшена играчка BabyOno Луна Бебешка плюшена играчка BabyOno Луна
0.2 кг. 23.90 лв. Изчерпано

Бебешка плюшена играчкаBabyOno - тази чудесна плюшена играчка за бебе на полската марка BabyOno предизвиква интерес у детето, като по този начин то фокусира вниманието си и го насърчава да се забавлява. Плюшената играчка BabyOno се предлага в две различни варианта: Сърце и Луна. Играта с плюшената играчка BabyOno помага на мъничетата да развиват своят слух, зрение, да разпознават различните звуци, форми и силуети.

  • Предлага се в два различни варианта: Сърце и Луна
  • Развива сетивата - зрение и слух
  • Детето се научава да разпознава звуци, форми и силуети
  • Предизвиква интерес у детето, за да фокусира вниманието си
  • Препоръчителна възраст: 0+

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За BabyOno Вижте всички 126 продукта

От 1990 г. насам BabyOno подпомага родителите в процеса на отглеждане на техните деца, като им предоставя продукти, които са необходими за растежа и развитието на децата. BabyOno включи родители в процеса на изработката на своите продукти, като резултата от тяхната разработка са продукти, които напълно отговарят на нуждите на съвременните родители.

Приоритет на BabyOno е създаването на продукти, които са безопасни за употреба и проектирани в съответствие с обвързващите директиви и стандарти на Европейския съюз. Играчките BabyOno са преминали редица тестове и изследвания преди да стигнат до детските ръчички. 

За да осигурят високо ниво на качество на продуктите си, BabyOno следи под строг контрол производствения процес на всеки еди негов етап. Именно това е и причината продуктите BabyOno да са предпочитани и желани от хиляди родители по желия свят.

За Играчки за количка Вижте всички 32 продукта

Весели и занимателни играчките за количка са меки и удобни за стискане и мачкане от Вашето дете.Те са  с удобна закачалка или щипка , които позволяват лесно да бъдат закрепени за количката. Развитието на усета за докосване е стимулирано от разнообразните плюшени, тъкани и твърди повърхности, които интригуват бебето. Oсигурете забавна и приятна разходка за детето си  с играчките от Babytown.bg.

Ако Бебешка плюшена играчка BabyOno който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от BabyOno или Играчки за количка. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.