Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Бебешка ножица Reer Easycut | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Бебешка ножица Reer Easycut

Продукт №: BT01220

Ножица за бебе Изикът

7.99лв.

7.99
Количество

Бебешка ножица Reer Easycut е ергономична форма за по-голяма безопасност и удобно ползване. Големи отвори за захващане, които дават оптимална и безопасна поддръжка на пръстите за всички режещи позиции. Изработена е от  неръждаема и високо-валентна рофинирана стомана. 

  • бебешка ножица Easycut
  • ергономична форма за по - голяма безопасност
  • големи отвори за захващане
  • изработена от неръждаема стомана

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Reer Вижте всички 60 продукта

Reer е популярна немска компания създадена през 1923 година от Робърт Реер. Компанията е специализирана в производството на висококачествени бебешки продукти, необходими и предпочитани от много родители по света. Бебефони, термометри, уреди за подгряване на храна и шишета и нощните лампи са само малка част от продуктите предлагани от популярната компания. Към днешна дата Reer се стреми постоянно да подобрява своите продукти и да създава нови такива, с помоща на които да направи ежедневието на децата възможно най-безопасно и удобно. Като водещ лидер в областта на производството на продукти осигуряващи безопасност на децата, Reer създава "умни" бебешки продукти, които носят по-голяма сигурност и удобство, както на мъничетата, така и на техните родители.

В онлайн магазин Babytown.bg ще намерите всякакви продукти с марката Reer. Разгледайте нашите предложения за бебефони и детски стоки с марката Reer. 

За Ножички и нокторезачки Вижте всички 6 продукта

Нокътчетата на ръцете се изрязват след 20-тия ден, веднъж седмично. Нокътчетата на крачетата се режат веднъж на две седмици. Докато бебето е малко, рязането на нокътчетата може да се прави докато бебето спи. Използвайте индивидуални ножичка или нокторезачка,  използването на чужди може да пренесе гъбички под ноктите на бебето!За да изглежда детето винаги добре поддържано, а рязането на ноктите да не се превръща в процес свързана с тежък физически труд, купете ножички и нокторезчи от Babytown.bg.

Ако Бебешка ножица Reer Easycut който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Reer или Ножички и нокторезачки. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.