Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Бебешка дъвкалка BabyOno | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Бебешка дъвкалка BabyOno

Продукт №: BT01686

Бейби Уно бебешка силиконова дъвкалка

6.90лв.

ID Номер Разновидност Тегло Цена Количество
BT01686AA

Бебешка дъвкалка BabyOno Синя

Бебешка дъвкалка BabyOno Синя Бебешка дъвкалка BabyOno Синя
0.1 кг. 6.90 лв.
BT01686AC

Бебешка дъвкалка BabyOno Розова

Бебешка дъвкалка BabyOno Розова Бебешка дъвкалка BabyOno Розова
0.1 кг. 6.90 лв.

Бебешка дъвкалка BabyOno - бебешката дъвкалка на марката BabyOno е специално разработена за нежните бебешки венци. Силиконовата й повърхност масажира венците, подпомагайки изникването на първите зъбки. Гризалката BabyOno може да бъде охладена в хладилника и да се използва за облекчение на раздразнение венци. 

  • Специално разработена за нежноте бебешки венци
  • Може да  бъде охладена в хладилник, като по този начин облекчава раздразнените венци
  • Продуктът не съдържа Бисфенол А
  • Не съдържа ВРА
  • Подходяща за деца над 3 месечна възраст

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За BabyOno Вижте всички 126 продукта

От 1990 г. насам BabyOno подпомага родителите в процеса на отглеждане на техните деца, като им предоставя продукти, които са необходими за растежа и развитието на децата. BabyOno включи родители в процеса на изработката на своите продукти, като резултата от тяхната разработка са продукти, които напълно отговарят на нуждите на съвременните родители.

Приоритет на BabyOno е създаването на продукти, които са безопасни за употреба и проектирани в съответствие с обвързващите директиви и стандарти на Европейския съюз. Играчките BabyOno са преминали редица тестове и изследвания преди да стигнат до детските ръчички. 

За да осигурят високо ниво на качество на продуктите си, BabyOno следи под строг контрол производствения процес на всеки еди негов етап. Именно това е и причината продуктите BabyOno да са предпочитани и желани от хиляди родители по желия свят.

За Залъгалки и Чесалки Вижте всички 11 продукта

Когато бебчетата недоволстват и плачат, те често намират успокоение в удовлетворяването на вродения им сукателен рефлекс. Не е препоръчително обаче да ги оставяте да смучат палеца си. Това често се превръща в продължителен навик, труден за преодоляване, а и детските ръце не винаги са чисти. Друга опасност е този навик да деформира с времето зъбките им. Бебешката залъгалка в такъв случай е едно добро решение.Чесалката помага  на детето да почеше растящите си зъбки и да облекчи болката.Спомага за развитието на координацията на движенията на ръчичките.

Ако Бебешка дъвкалка BabyOno който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от BabyOno или Залъгалки и Чесалки. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.