Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Бебефон Philips Avent DECT 570 | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Бебефон Philips Avent DECT 570

Продукт №: BT00949

Дигитален бебефон DECT 570 със звук

289.00лв.

289.00
Количество
Бебефон Philips Avent  DECT 570 осигурява пълно спокойствие. Предоставяйки най-надеждната връзка с кристално чист звук, контрол на температурата, успокояващанощна светлина и приспивни песни за вас и бебето ви. Нищо не може да се сравни с нежната приспивна песен и топлото спокойно сияние на нощната светлина за успокояване на неспокойното бебе. От всяка стая в дома можете да изберете една от 5 успокояващи мелодии и да включите нощната светлина, за да помогнете на бебето си да заспи безпроблемно и бързо. Уникалният режим Smart ECO автоматично свежда до минимум мощността на излъчването и увеличава живота на батерията. Колкото по-близо се намирате до бебето си, толкова по-малко мощност е необходима за идеално свързване. Сензорът за температурата с персонализирано предупреждение ви дава възможност да наблюдавате климата в стаята на бебето си. Бебето ви не може да регулира телесната си температура толкова добре, колкото вие можете, и само малка промяна в температурата може да го направи неспокойно. Персонализиран температурен сензор ще ви предупреди веднага чрез цифровия дисплей на родителското устройство, ако климатът в стаята на бебето се промени.
 • бебефон 
 • aпаратът на родителя дава индикация при изхабяване на батерията или загуба на обхвата
 • той се отличава със следните неща
 • чувствителност към звук, който може да се настройва
 • блок с акумулаторни батерии, който осигурява на родителите възможност за надзор  до 18 часа
 • мобилен апарат при родител, който има самостоятелно устройство за захранване
 • цифров екран, чрез който  с лекота се отчитат данните на устройството на родителя
 • обхват на работа до 330 метра навън и до 50 метра вътре
 • песни за приспиване и нощно осветление, чрез която бебето се успокоява
 • възможност за обратна връзка
 • сигнал за храненето – опция за регулиране
 • настройване на часа
 • лента за врата за родителски блок

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Philips Avent Вижте всички 27 продукта

Philips Avent е част от световния гигант Philips Group. Avent е основана през 1984 година, а идеята за създаването ѝ хрумва на инженера Едуард Аткин. Той забелязва, че предлаганите по онова време бебешки шишета за хранене не отговарят на специфичните им потребности. С типичния си бизнес нюх Едуард решил да изобрети такова бебешко шише, което по удобство може да бъде заменено само от майчината гърда.След успеха на това революционно шише от Avent продължават да усъвършенстват неговия дизайн и да създават допълнителни продукти, предназначени за детското хранене.

За Бебефони Вижте всички 16 продукта

Когато бебето спи в другата стаята, родителите са по-спокойни, ако могат да чуят кога то се събужда, плаче или е неспокойно в съня си. Всеки бебефон се състои от две части - предавател, който се намира в стаята на бебето и улавя звука оттам, и приемник (т.нар. родителско устройство), който предава уловения сигнал.

 

Ако Бебефон Philips Avent DECT 570 който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Philips Avent или Бебефони. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.