Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
БЕБЕФОН MOTOROLA MBP8 | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

БЕБЕФОН MOTOROLA MBP8

Продукт №: BT01013

ДИГИТАЛЕН БЕБЕФОН MOTOROLA MBP8

69.90лв.

69.90
Количество

Дигитален бебефон Motorola MBP8  осигурява кристално чист звук с 1,8 GHz DECT технология с криптирана връзка. Микрофона е  високо чувтвителен,  благодарение на който можете да чувате какво се случва в стаята на вашето бебе ясно и без смущения.  Обхвата между приемника (родителското устойство) и предавателя е до 50 метра в затворени пространства и 300 метра при пряка видимост,  а монтираната аларма в приемника ще ви сигнализира,  когато сте излезли от зоната на обхват. За  спокойствието на вашето бебе в устройството на предавателя е монтирана нощна лампа.  ВАЖНО за Бебефон Мotorola MBP8,  че не работи с батерии,  трябва да е включен в контакт.

  • Аудио Бебефон Motorola MBP8
  • високо чувствителен микрофон
  • 1,8 GHz DECT технология
  • обхват 50 метра при закрито и 300 метра на открито
  • сигурен криптиран канал
  • аларма за излизане извън обхват
  • визуална аларма при шум в стаята на детето
  • 5 сигнални диода
  • еко режим

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Motorola Вижте всички 3 продукта

Моторола стартира като корпорация Галвин Манифакчъринг през 1928 година. Името Моторола е от 1928, но е търговска марка от 1930 година. Основателят Пол Галвин измисля името Моторола, когато компанията започва да произвежда радиоприемници за автомобили. Motorola е американска  интернационална комуникационна компания основана в щата Илинойс.На 4 януари 2011 г. компанията се разделя на 2 независими части.Motorola Mobility, която се занимава с производството на мобилни телефони, смартфони, таблети и Motorola Solutions - с производството на продукти използвани предимно от индустрията, в публичния сектор, големите фирми и корпорации, напр. мрежови системи и устройства, радиотехника.

За Бебефони Вижте всички 16 продукта

Когато бебето спи в другата стаята, родителите са по-спокойни, ако могат да чуят кога то се събужда, плаче или е неспокойно в съня си. Всеки бебефон се състои от две части - предавател, който се намира в стаята на бебето и улавя звука оттам, и приемник (т.нар. родителско устройство), който предава уловения сигнал.

 

Ако БЕБЕФОН MOTOROLA MBP8 който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Motorola или Бебефони. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.