Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Бебефон Motorola MBP11 | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Бебефон Motorola MBP11

Продукт №: BT00988

цифров бебефон Мotorola MBP11

94.90лв.

94.90
Количество

Бебефон Motorola MBP11 е един от най популярните и достъпни модели с марката Motorola. Той съчетава цялата необходимост и функционалност. Има практически и антрактивен дизайн.  Бебефон MBP11 сe състои от двe части - предавател  (който трябва да бъде инсталиран близост до детето) и приемник (носещ се от родителя). Връзката не бебефона с родителското устройство позволява двете да са разделени близо до 300 метра - едно разстояние напълно достатъчно да излезете на пазар, до съсед или пред къщата или блока в който живеете. С този бебефон няма да загубите никога връзка с детето! 

  • бебефон Morola MBP11
  • високо чувствителен микрофон
  • oбхват до 300 метра на открито при пряка видимост
  • aларма за липса на обхват на бебефона
  • визуален 5 степенен LED индикатор със звуково задействане - указва силата на звука
  • LED индикатор за режима на работана устройството (включено/изключено)
  • клипс за колана за лесно пренасяне
  • регулиране на силата на звука
  • презареждаща се батерия само на приемника (включена)
  • режим за пестене на електроенергия

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Motorola Вижте всички 3 продукта

Моторола стартира като корпорация Галвин Манифакчъринг през 1928 година. Името Моторола е от 1928, но е търговска марка от 1930 година. Основателят Пол Галвин измисля името Моторола, когато компанията започва да произвежда радиоприемници за автомобили. Motorola е американска  интернационална комуникационна компания основана в щата Илинойс.На 4 януари 2011 г. компанията се разделя на 2 независими части.Motorola Mobility, която се занимава с производството на мобилни телефони, смартфони, таблети и Motorola Solutions - с производството на продукти използвани предимно от индустрията, в публичния сектор, големите фирми и корпорации, напр. мрежови системи и устройства, радиотехника.

За Бебефони Вижте всички 16 продукта

Когато бебето спи в другата стаята, родителите са по-спокойни, ако могат да чуят кога то се събужда, плаче или е неспокойно в съня си. Всеки бебефон се състои от две части - предавател, който се намира в стаята на бебето и улавя звука оттам, и приемник (т.нар. родителско устройство), който предава уловения сигнал.

 

Ако Бебефон Motorola MBP11 който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Motorola или Бебефони. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.