Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Аудио бебефон Maternal Instinct Cangaroo | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Аудио бебефон Maternal Instinct Cangaroo

Продукт №: BT02550

Бебешки бебефон Майчин инстинкт Cangaroo

52.00лв.

ID Номер Разновидност Тегло Цена Количество
BT02550AA

Бебефон Maternal Instinct сиво

Бебефон Maternal Instinct сиво Бебефон Maternal Instinct сиво
0.5 кг. 52.00 лв.
BT02550AC

Бебефон Maternal Instinct зелено

Бебефон Maternal Instinct зелено Бебефон Maternal Instinct зелено
0.5 кг. 52.00 лв.

Бебефон Maternal Instinct -Аудио бебефонът Maternal Instinct на Cangaroo е с кристално чист звук и голям обхват на действие - максимум 1,3 км дори и извън дома.

 Характеристики на бебефон Maternal Instinct:

  • Честотният обхват е 434MHz - 446 MHz.
  •  Продуктът се характеризира с механично нагласяне на каналите, едностранна комуникация, активиране при звук, индикатор за изтощена батерия, светлини за нивото на звука и при шум и щипка за колан на приемника. Каналите за обхват са 2. Бебефонът е с меки антени на приемника и предавателя за по-безопасна употреба. Продуктът е оборудван и с бутони са включване/ изключване, регулиране на чувствителността на обхват и силата на звука на приемника.
  •  Към комплекта е включен и 1 бр. адаптер (220 - 240V (AC100-240V; DC 5.5V).
  •  Предавателят може да работи с помощта на включения в комплекта адаптер или с 3 * AAA 1.5V алкални батерии (не са включени в комплекта).
  •  А приемникът може да работи чрез адаптера, или 3 * AAA 1.5V алкални батерии, или презаридими батерии (не са включени в комплекта).
  • Размери: приемник: 20x6x3 см, предавател: 20x6x3 см

     

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Moni Вижте всички 108 продукта

Moni е лидер на Българския пазар в дистрибуцията и продажбата на детски стоки от среден клас. Фирмата е позната на голяма част от българските родители и предлага интересна гама стоки под марките Moni, Cangaroo и Nano. Moni има дистрибуторска мрежа страни като Румъния, Гърция, Сърбия и др

За Бебефони Вижте всички 16 продукта

Когато бебето спи в другата стаята, родителите са по-спокойни, ако могат да чуят кога то се събужда, плаче или е неспокойно в съня си. Всеки бебефон се състои от две части - предавател, който се намира в стаята на бебето и улавя звука оттам, и приемник (т.нар. родителско устройство), който предава уловения сигнал.

 

Ако Аудио бебефон Maternal Instinct Cangaroo който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Moni или Бебефони. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.