Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Аспиратор за нос BabyOno | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Аспиратор за нос BabyOno

Продукт №: BT01673

Бейби Уно Аспиратор за нос

3.90лв.

ID Номер Разновидност Тегло Цена Количество
BT01673AA

Аспиратор за нос BabyOno Син

Аспиратор за нос BabyOno Син Аспиратор за нос BabyOno Син
0.0 кг. 3.90 лв.
BT01673AC

Аспиратор за нос BabyOno Жълт

Аспиратор за нос BabyOno Жълт Аспиратор за нос BabyOno Жълт
0.0 кг. 3.90 лв.

Аспиратор за нос BabyOno - бебешкия аспиратор за нос на полската марка BabyOno помага за премахване на секретите от нослето на Вашето малко детенце. BabyOno аспиратора за нос е безопасне и полезен, изключително лесен за почистване и поддръжка.

  • Безопасен и полезен
  • Лесен за почистване
  • Премахва секретите от нослето на бебето или малкото дете
  • Тегло: 0.035 кг
  • Препоръчителна възраст: 0+

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За BabyOno Вижте всички 126 продукта

От 1990 г. насам BabyOno подпомага родителите в процеса на отглеждане на техните деца, като им предоставя продукти, които са необходими за растежа и развитието на децата. BabyOno включи родители в процеса на изработката на своите продукти, като резултата от тяхната разработка са продукти, които напълно отговарят на нуждите на съвременните родители.

Приоритет на BabyOno е създаването на продукти, които са безопасни за употреба и проектирани в съответствие с обвързващите директиви и стандарти на Европейския съюз. Играчките BabyOno са преминали редица тестове и изследвания преди да стигнат до детските ръчички. 

За да осигурят високо ниво на качество на продуктите си, BabyOno следи под строг контрол производствения процес на всеки еди негов етап. Именно това е и причината продуктите BabyOno да са предпочитани и желани от хиляди родители по желия свят.

За Аспиратори за нос Вижте всички 4 продукта

Аспираторът служи за изсмукване на секретите от носа за щастлива усмивка. С негова помощ ще изтеглите жилавият секрет от нослето на бебето , за да може то да диша по лесно.Аспираторите са снабдени с накрайник.Той  е специално направен, за да се гарантира добро и ефективно всмукване. Заоблената му форма позволява да бъде поставен в бебешката ноздра без риск от нараняване. Накрайникът е нечуплив и подлежи на студена или под пара стерилизация. Може да го използвате толкова често, колкото желаете.След всяка употреба, разглобете и внимателно почистете бебешкия аспиратор за нос с гореща вода и сапун, изплакнете с чиста вода.
За постигане на максимална хигиена, преди всяка употреба стерилизирайте накрайника, който ще използвате със студен разтвор за стерилизация или под пара.

Ако Аспиратор за нос BabyOno който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от BabyOno или Аспиратори за нос. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.