Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Активно-двигателна играчка Tiny Love | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Активно-двигателна играчка Tiny Love

Продукт №: BT01555

Tiny Love Активно-двигателна играчка

103.00лв.

103.00
Количество

Активно-двигателна играчка Tiny Love - страхотна активно-двигателна играчка - двустранен мултифункционален електронрн център за игра за 2 етапа от развитие от 3 до 9 месеца и от 9 до 24 месеца. Тази чудесна активно-двигателна играчка ще задържи интереса на детето, като го кара да дърпа, натиска, върти, хваща, гледа,слуша, смее се и пищи с удоволствие! Активно-двигателната играчка Tiny Love е идеалният избор за забавление за всяко малко бебче.

  • Двустранен занимателен панел
  • 20 развиващи уменията активности
  • Лесен монтаж на рамката на леглото или кошарата
  • Хоризонтално положение
  • Звуци от истински музикални инструменти - пиано, цигулка, тромпет
  • В комплекта са включени тестови батерии
  • Препоръчителна възраст:  месеца+

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Tiny Love Вижте всички 17 продукта

Изборът на правилните подпомагащи развитието играчки е сред най-важните решения, които родителите трябва да вземат в началните етапи на взаимодействие на детето с околния свят. За да подпомогне този избор, Tiny Love създава интерактивни играчки, които възпитават уменията и карат детето да играе с удоволствие.Фирмата добре и в детайли познава пазара във всеки момент, като постоянно се консултира и работи с психолози, експерти в детското развитие, специалисти по качеството и групи от родители.

За Образователни играчки Вижте всички 26 продукта

Детските играчки в най-ранна възраст са важен елемент от възпитанието на малчуганите. Една от причините е, че благодарение на тях, децата, особено най-малките придобиват важни умения, които в по-късен етап ще се окажат много полезни, тъй като са база за развитие и усъвършенстване на уменията.

Ако Активно-двигателна играчка Tiny Love който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Tiny Love или Образователни играчки. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.