Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Активна гимнастикa Tiny Love Gymini Monkey Island | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Активна гимнастикa Tiny Love Gymini Monkey Island

Продукт №: BT01557

Tiny Love Gymini Monkey Island бебешка активна гимнастика

149.00лв.

149.00
Количество

Активна гимнастикa Tiny Love Gymini Monkey Island - активната гимнастика Gymini Monkey Island на марката Tiny Love предлага на бебето разноцветен и интригуващ нов свят за откривателство и игри по гръб, по корем и свободно седящ. Tiny Love Gymini Monkey Island ще осигури на Вашето малко бебче безброй забавления и купища веселби благодарение на свойте 18 различни функции.

  • Мека преносима маймунка с три различни мелодии и светлини, които се активират от бебето
  • 18 стимулиращи развитието дейности
  • Ергономична възглавница за игра по корем
  • Безопасно огледало
  • Висящи играчки с различни функции: дрънкалка-лъвче, трептяща мека косатка, гризалки-листа
  • Перяща се подплатена подложка
  • Препоръчителна възраст: 0+

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Tiny Love Вижте всички 17 продукта

Изборът на правилните подпомагащи развитието играчки е сред най-важните решения, които родителите трябва да вземат в началните етапи на взаимодействие на детето с околния свят. За да подпомогне този избор, Tiny Love създава интерактивни играчки, които възпитават уменията и карат детето да играе с удоволствие.Фирмата добре и в детайли познава пазара във всеки момент, като постоянно се консултира и работи с психолози, експерти в детското развитие, специалисти по качеството и групи от родители.

За Активна гимнастика Вижте всички 18 продукта

Бебето ще открие в активната гимнастика възможност за дълга забава, като побутва, дърпа, извива висящите на грифа играчки.Ние Ви предлагаме голям избор от продукти, които биха спомогнали затова Вашето дете да развие по-бързо моториката и двигателната си култура.Можете да се възползвате и от красивите  килимчета за игра, нарисувани с най-различни детски истории и мотиви.

Ако Активна гимнастикa Tiny Love Gymini Monkey Island който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Tiny Love или Активна гимнастика. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.