Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Активна гимнастика Playgro Забавление | Цена

Безплатна доставка над 99.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Активна гимнастика Playgro Забавление

Продукт №: BT00623

Плейгро постелка за игра Забавление

127.00лв.

127.00
Количество

Активна гимнастика Playgro Забавление  е забавна гимнастика, на която детето може да играе по 4 различни начина. На двете преплетени арки са разположени цветни играчки, гризалка, напълнена с вода, дрънкащи играчки и огледалце. Към активната гимнастика се предлагат 32 цветни топки за допълнително забавление.

  • активна гимнастика Забавление
  • дава възможност на детето да играе по 4 различни начина
  • има две арки с висящи играчки, гризалка и безопасно огледалце
  • в комплект с активната гимнастика има 32 цветни топки
  • подходяща за деца от раждането

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Playgro Вижте всички 32 продукта

Започвайки като скромен семеен бизнес през 1992 година  няколко години по-късно Playgro вече е компания, която всеки родител в Австралия познава. Добрите отзиви бързо се разпространяват и успяват да извоюват на компанията място номер 1 в производството на бебешки продукти в страната. Като водещ представител в класацията на производителите, Playgro разполага с дистрибуция в над 1200 специализирани магазини и големи търговски марки в Австралия.

За Активна гимнастика Вижте всички 18 продукта

Бебето ще открие в активната гимнастика възможност за дълга забава, като побутва, дърпа, извива висящите на грифа играчки.Ние Ви предлагаме голям избор от продукти, които биха спомогнали затова Вашето дете да развие по-бързо моториката и двигателната си култура.Можете да се възползвате и от красивите  килимчета за игра, нарисувани с най-различни детски истории и мотиви.

Ако Активна гимнастика Playgro Забавление който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Playgro или Активна гимнастика. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.