Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Активна гимнастика Playgro Динозавър | Цена

Безплатна доставка над 99.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Активна гимнастика Playgro Динозавър

Продукт №: BT00620

Плейгро килимче за игра Динозавър

69.00лв.

69.00
Количество

Активна гимнастика Playgro Динозавър  е страхотна гимнастика в ярки цветове, която ще развие двигателните умения на детето. Нека бебето ви се влюби в симпатичния динозавър-гимнастика и неговите три висящи приятелчета, които са лесни за откачване и идеални за игра по време на път. С ярките си цветове и симпатични висящи динозавърчета, тази активна гимнастика ще забавлява детето ви, докато се раздвижва.

  • активна гимнастика Динозавър
  • подвижни играчки
  • шумолящи части за слухова и тактилна стимулация
  • сваляща се арка
  • постелката се сгъва и има дръжка за пренасяне за забавление навън
  • подходяща е за деца от раждането

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Playgro Вижте всички 32 продукта

Започвайки като скромен семеен бизнес през 1992 година  няколко години по-късно Playgro вече е компания, която всеки родител в Австралия познава. Добрите отзиви бързо се разпространяват и успяват да извоюват на компанията място номер 1 в производството на бебешки продукти в страната. Като водещ представител в класацията на производителите, Playgro разполага с дистрибуция в над 1200 специализирани магазини и големи търговски марки в Австралия.

За Активна гимнастика Вижте всички 18 продукта

Бебето ще открие в активната гимнастика възможност за дълга забава, като побутва, дърпа, извива висящите на грифа играчки.Ние Ви предлагаме голям избор от продукти, които биха спомогнали затова Вашето дете да развие по-бързо моториката и двигателната си култура.Можете да се възползвате и от красивите  килимчета за игра, нарисувани с най-различни детски истории и мотиви.

Ако Активна гимнастика Playgro Динозавър който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Playgro или Активна гимнастика. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.