Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Активна гимнастика Cangaroo Веселото слонче | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Активна гимнастика Cangaroo Веселото слонче

Продукт №: BT00710

Бебешко килимче за игра Веселото слонче

52.00лв.

52.00
Количество

Активна гимнастика Cangaroo Веселото слонче  е подходяща за новородени бебета. В нея бебето може да лежи по гръб и да си играе с арката със забавни играчки. Тя ще стимулира неговите движения и зрение. Активна гимнастика Веселото Слонче с кръгла форма и два пресичащи се грифта с играчки с ярки цветове и атрактивни форми. Тя ще забавлява детето Ви часове наред, изпълнени с весели и увлекателни игри.

  • Активна гимнастика Веселото слонче 
  • Кръгла форма
  • Два пресичащи се грифта с играчки
  • Размери: 48 х 82.5 х 81.5 см
  • Препоръчителна възраст: 0-6 месеца

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Cangaroo Вижте всички 52 продукта

Cangaroo e марка с богат асортимент от качествени и съобразени със съвременните изисквания продукти. Фирмата е утвърдена като водеща марка за детски стоки, с изградена търговска мрежа. От продуктите на Cangaroo може да очаквате качество на добра цена.

За Активна гимнастика Вижте всички 18 продукта

Бебето ще открие в активната гимнастика възможност за дълга забава, като побутва, дърпа, извива висящите на грифа играчки.Ние Ви предлагаме голям избор от продукти, които биха спомогнали затова Вашето дете да развие по-бързо моториката и двигателната си култура.Можете да се възползвате и от красивите  килимчета за игра, нарисувани с най-различни детски истории и мотиви.

Ако Активна гимнастика Cangaroo Веселото слонче който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Cangaroo или Активна гимнастика. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.