Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Активна гимнастика Cangaroo Веселото цвете | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Активна гимнастика Cangaroo Веселото цвете

Продукт №: BT01465

Детска гимнастика за игра Веселото цвете

50.00лв.

50.00
Количество

Активна гимнастика Cangaroo Веселото цвете подпомага развитието на Вашето дете. Създава свят, който обгръща детето с цветове и шарки за визуална стимулация и забавление. Гимнастиката е с кръгла форма и помага на бебето по-лесно да опознае света около себе си.

  • активна гимнастика Веселото цвете
  • кръгла форма
  • два, пресичащи се грифа с играчки
  • подходяща за деца от 0 до 6 месеца
  • размери: 48 х 70 х 81.5 см 

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Cangaroo Вижте всички 52 продукта

Cangaroo e марка с богат асортимент от качествени и съобразени със съвременните изисквания продукти. Фирмата е утвърдена като водеща марка за детски стоки, с изградена търговска мрежа. От продуктите на Cangaroo може да очаквате качество на добра цена.

За Активна гимнастика Вижте всички 18 продукта

Бебето ще открие в активната гимнастика възможност за дълга забава, като побутва, дърпа, извива висящите на грифа играчки.Ние Ви предлагаме голям избор от продукти, които биха спомогнали затова Вашето дете да развие по-бързо моториката и двигателната си култура.Можете да се възползвате и от красивите  килимчета за игра, нарисувани с най-различни детски истории и мотиви.

Ако Активна гимнастика Cangaroo Веселото цвете който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Cangaroo или Активна гимнастика. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.