Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Активна гимнастика 3 в 1 Playgro Сафари | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Активна гимнастика 3 в 1 Playgro Сафари

Продукт №: BT00621

Плейгро постелка за игра 3 в 1 Сафари

85.00лв.

85.00
Количество

Активна гимнастика 3 в 1 Playgro Сафари е едно забавно място за Вашия малчуган. На цветната постеля детето може да играе по корем, по гръб, в кошарата или където и да било. Оборудвано е с арка с три висящи играчки с различна функционалност и повърхности за забавление. Тази активна гимнастика притежава лента за закачване на страничната решетка на кошарата. Арката също може да се поставя над креватчето чрез щипки. В единия край е с мека възглавничка, за да е удобно. Висящите играчки могат да се свалят и преместват. Пъстрите цветове изострят зрението.

  • активна гимнастика 3 в 1 Сафари
  • дава възможност на детето да играе по гръб или по корем
  • има арка с три висящи играчки
  • арката може да се закача на страничната решетка на кошарата
  • арката може да се поставя на креватчето чрез щипки
  • подходяща за деца над възраст: 0+ м

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Playgro Вижте всички 32 продукта

Започвайки като скромен семеен бизнес през 1992 година  няколко години по-късно Playgro вече е компания, която всеки родител в Австралия познава. Добрите отзиви бързо се разпространяват и успяват да извоюват на компанията място номер 1 в производството на бебешки продукти в страната. Като водещ представител в класацията на производителите, Playgro разполага с дистрибуция в над 1200 специализирани магазини и големи търговски марки в Австралия.

За Активна гимнастика Вижте всички 18 продукта

Бебето ще открие в активната гимнастика възможност за дълга забава, като побутва, дърпа, извива висящите на грифа играчки.Ние Ви предлагаме голям избор от продукти, които биха спомогнали затова Вашето дете да развие по-бързо моториката и двигателната си култура.Можете да се възползвате и от красивите  килимчета за игра, нарисувани с най-различни детски истории и мотиви.

Ако Активна гимнастика 3 в 1 Playgro Сафари който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Playgro или Активна гимнастика. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.