Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Въздухопречиствател AirFree P40 | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Въздухопречиствател AirFree P40

Продукт №: BT00754

Пречиствател за въздух за 16 кв.м. AirFree P40

264.90лв.

264.90
Количество

Въздухопречиствател AirFree P40  е естественото разрешение срещу астма, алергии, мухъл и замърсен въздух. Airfree намалява токсините и корозивният озон, които според Агенцията за защита на околната среда, могат да предизвикат астма и унищожаване на белодробната тъкан. Изключителната TSS™ технология на Airfree е единствената, която намалява количеството на озон и унищожава микроорганизми едновременно. Airfree използва единствено топлина за изгаряне на микроорганизмите. Не работи с филтри от фибростъкло, триклозан гланцирана хартия или материали, които могат да бъдат вредни за тези, които оперират с него или околната среда. Този въздухопречиствател унищожава всички микроорганизми, като плесен, бактерии, вируси и алергени, преминавайки през неговата патентована високо ефективна термодинамична система. Унищожаването на микроорганизми започва на 15-та минута. Уредът е изключително лесен за инсталиране и използване! Просто поставете уреда на земята и го включете в най-близкия електрически контакт. Не изисква поддръжка или специално почистване. Електрическата безопасност на уреда е гарантирана и одобрена от TUV (Техническа организация за мониторинг).

 • airferee въздухопречиствател
 • естественото разрешение срещу астма, алергии, мухъл и замърсен въздух
 • намалява токсините и корозивният озон
 • не работи с филтри от фибростъкло, триклозан гланцирана хартия или материали, които могат да бъдат вредни 
 • изключително лесен за инсталиране и използване
 • не изисква поддръжка или специално почистване
 • капацитет: 16 кв.м 
 • ел. потребление: 40W
 • антистрес лампа
 • абсолютно безшумен
 • гаранция: 2 години

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За AirFree Вижте всички 8 продукта

Раждането на бебе обикновено предизвиква силно безпокойство. Бъдещата майка непрекъснато си задава въпроса какви мерки трябва да предприеме, за да осигури здравословно развитие на своето дете. Генетичните фактори са причина за предразположението ни към алергии, но факторите на околната среда са тези, които предизвикват появата на чувствителност и възпалителен процес. Около нас се намират различни алергени от мухъл, акари, домашни животни и други. 
При вдишването им, някои субстанции може да преминат през плацентата, например токсините от тютюневия дим и някои видове алергени във въздуха. Поради това, е важно да поддържаме качеството на въздуха възможно най-добро, поне на местата, където бъдещата майка прекарва по-голяма част от времето си. 
Airfree Babyair е специално създаден за стаята на вашето дете. Въздухопречиствателя е абсолютно безшумен и има успокоителна, регулируема синя светлина, за да подсигури на Вашето дете спокоен сън. . 

За Овлажнители за въздух Вижте всички 11 продукта

Подходящото овлажняване намалява количеството на прах във въздуха и изсъхването на дихателните пътища, което влияе върху дишането и съня на малкото човече. Здравословният и овлажнен въздух намалява вероятността от алергии, настинки и помага на Вашето бебче да диша и спи по добре. Намалява умората, главоболието и дискомфорта, подобрява концентрацията и предпазва очите от изсушаване. Използването на овлажнител помага за поддържането на оптимална относителна влажност в затворени помещения.Тук ще намерите богато разнообразие от овлажнители и йонизатори на въздуха.

Ако Въздухопречиствател AirFree P40 който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от AirFree или Овлажнители за въздух. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.