Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
AirFree FIT40 Въздухопречиствател | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

AirFree FIT40 Въздухопречиствател

Продукт №: BT02710

Уред за пречистване на въздуха AirFree FIT40

199.00лв.

199.00
Количество

AirFree FIT40 Въздухопречиствател - естественото решение при проблеми с астма, алергии, мухъл и замърсен въздух е въздухопречиствателя FIT40 на марката AirFree. Уреда е абсолютно безшумен, икономиче, безопасен, ефективен и надежден. Тестван и одобрен в реална работна среда, от най-добрите ISO 17025 независими лаборатории и университети в няколко страни. AirFree унищожава всички микроорганизми, като плесен, бактерии, вируси и алергени, преминавайки през неговата патентована термодинамична среда.

Въздухопречиствателя AirFree използва TSS технология, работеща без озон и йони и не изпуска вредни емисии. Уредът намалява токсините и корозивният озон, които могат да предизвикат астма и унищожаване на белодробната тъкан. AirFree използва единствено топлина за изгаряне на микроорганизмите. Не работи с филтри от фибростъкло, триклозан гланцирана хартия или материали, които могат да бъдат вредни за тези, които оперират с него или околната среда.

  • Лесен за инсталиране и използване
  • Не изисква поддръжка или специално почистване
  • Електрическата безопасност на уреда е гарантирана и одобрена от TUV
  • Капацитет: 16 кв.м.
  • Ел. потребление: 33W
  • Цвят: бял
  • Гаранция: 2 години

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За AirFree Вижте всички 8 продукта

Раждането на бебе обикновено предизвиква силно безпокойство. Бъдещата майка непрекъснато си задава въпроса какви мерки трябва да предприеме, за да осигури здравословно развитие на своето дете. Генетичните фактори са причина за предразположението ни към алергии, но факторите на околната среда са тези, които предизвикват появата на чувствителност и възпалителен процес. Около нас се намират различни алергени от мухъл, акари, домашни животни и други. 
При вдишването им, някои субстанции може да преминат през плацентата, например токсините от тютюневия дим и някои видове алергени във въздуха. Поради това, е важно да поддържаме качеството на въздуха възможно най-добро, поне на местата, където бъдещата майка прекарва по-голяма част от времето си. 
Airfree Babyair е специално създаден за стаята на вашето дете. Въздухопречиствателя е абсолютно безшумен и има успокоителна, регулируема синя светлина, за да подсигури на Вашето дете спокоен сън. . 

За Овлажнители за въздух Вижте всички 11 продукта

Подходящото овлажняване намалява количеството на прах във въздуха и изсъхването на дихателните пътища, което влияе върху дишането и съня на малкото човече. Здравословният и овлажнен въздух намалява вероятността от алергии, настинки и помага на Вашето бебче да диша и спи по добре. Намалява умората, главоболието и дискомфорта, подобрява концентрацията и предпазва очите от изсушаване. Използването на овлажнител помага за поддържането на оптимална относителна влажност в затворени помещения.Тук ще намерите богато разнообразие от овлажнители и йонизатори на въздуха.

Ако AirFree FIT40 Въздухопречиствател който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от AirFree или Овлажнители за въздух. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.