Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Въздухопречиствател AirFree Babyair | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Въздухопречиствател AirFree Babyair

Продукт №: BT00718

Пречиствател за въздух за 22 кв.м. AirFree Babyair

374.00лв.

374.00
Количество

AirFree Babyair въздухопречиствател е напълно безшумен уред. Уредът на Airfree намалява токсините и корозивният озон, които могат да предизвикат астма и други дихателни проблеми. Икономичен е, харчи колкото малка крушка и не се подменят филтри или UV-лампи. Не работи с филтри от фибростъкло, триклозан гланцирана хартия или материали. Airfree унищожава всички микроорганизми като вируси и алергени, плесен, бактерии, които преминават през неговата патентована високо ефективна термодинамична система. Унищожаването на микроорганизми започва на 15-та минута. Уредът се ползва лесно, без специални настройки - само се включва в контакта и започва да работи. Също така не изисква поддръжка или специално почистване. С TSS™ технология, работеща без озон и йони, която не изпуска вредни емисии. Тази система намалява количеството на озон и унищожава микроорганизми едновременно. Уредът е тестван и одобрен в реална работна среда от най-добрите ISO 17025 независими лаборатории и университети в няколко страни. Електрическата безопасност на уреда е гарантирана и одобрена от Техническа организация за мониторинг.

 • AirFree въздухопречиствател
 • естественото разрешение срещу астма, алергии, мухъл и замърсен въздух
 • намалява токсините и корозивният озон
 • не работи с филтри от фибростъкло, триклозан гланцирана хартия или материали, които могат да бъдат вредни 
 • изключително лесен за инсталиране и използване
 • не изисква поддръжка или специално почистване
 • капацитет: 16 кв.м 
 • ел. потребление: 40W
 • антистрес лампа
 • абсолютно безшумен
 • гаранция: 2 години

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За AirFree Вижте всички 8 продукта

Раждането на бебе обикновено предизвиква силно безпокойство. Бъдещата майка непрекъснато си задава въпроса какви мерки трябва да предприеме, за да осигури здравословно развитие на своето дете. Генетичните фактори са причина за предразположението ни към алергии, но факторите на околната среда са тези, които предизвикват появата на чувствителност и възпалителен процес. Около нас се намират различни алергени от мухъл, акари, домашни животни и други. 
При вдишването им, някои субстанции може да преминат през плацентата, например токсините от тютюневия дим и някои видове алергени във въздуха. Поради това, е важно да поддържаме качеството на въздуха възможно най-добро, поне на местата, където бъдещата майка прекарва по-голяма част от времето си. 
Airfree Babyair е специално създаден за стаята на вашето дете. Въздухопречиствателя е абсолютно безшумен и има успокоителна, регулируема синя светлина, за да подсигури на Вашето дете спокоен сън. . 

За Овлажнители за въздух Вижте всички 11 продукта

Подходящото овлажняване намалява количеството на прах във въздуха и изсъхването на дихателните пътища, което влияе върху дишането и съня на малкото човече. Здравословният и овлажнен въздух намалява вероятността от алергии, настинки и помага на Вашето бебче да диша и спи по добре. Намалява умората, главоболието и дискомфорта, подобрява концентрацията и предпазва очите от изсушаване. Използването на овлажнител помага за поддържането на оптимална относителна влажност в затворени помещения.Тук ще намерите богато разнообразие от овлажнители и йонизатори на въздуха.

Ако Въздухопречиствател AirFree Babyair който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от AirFree или Овлажнители за въздух. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.